Bruidskleding Laten Maken - Kleding Op Maat

Published Apr 24, 21
7 min read

Verhuur Je Ook Bruidsjurken?

We hebben bekende merken als Pronovias, Rembo Styling en Willoby Watters in huis maar ook de onbekendere pareltjes. Onze out of the box werkwijze zorgt elke keer weer voor een blij verraste bruid. Onze inkoopreizen brengen ons naar Barcelona, Londen Parijs, Milan en New York waar we op zoek gaan naar nieuwe designers die unieke en originele trouwjurken ontwerpen.

Jouw Unieke Bruidsjurk Laten OntwerpenPerfect Passende Trouwjurk Laten Maken Naar Uw Wensen

Het is een unieke ervaring die je vaak met je familie en vriendinnen deelt. Wij nemen graag de tijd voor je zodat je in alle rust verschillende stijlen kunt passen. Je maakt dus als eerste een afspraak. Dit duurt vaak wel een hele ochtend of middag. Trek er dus maar even wat tijd voor uit - Wordt er een aanbetaling gevraagd?.

Bruidsjurk Vermaken En Verstellen

De meeste bruiden hebben al iets gezien op onze website of hebben foto’s mee als voorbeeld. Dan gaat het passen beginnen. Voordat je een trouwjurk aanpast gaan we eerst bruidslingerie aanpassen. Een goede ondersteuning is belangrijk. Daarna gaan we beginnen met het passen van de trouwjurken en kiezen samen met jou de perfecte combinatie.

Dit doen we in de laatste weken voor jullie bruiloft zodat we zeker weten dat je jurk als gegoten zit. Het fijne van een atelier in huis is dat we met accessoires en applicaties een unieke trouwjurk kunnen maken. We bestellen dan bijvoorbeeld extra stof mee om de jurk te maken zoals jij dat wil.

Ik Heb Een Lichamelijke Beperking. Wat Zijn Bij Jou De Mogelijkheden Voor Een Bruidsjurk?

Hoevaak Moet Ik Komen Passen?Welke Stappen Maken We Voordat De Bruidsjurk Af Is En Mee Naar Huis Mag?

Als je geslaagd bent voor je trouwjurk gaan wij hem voor je bestellen bij het merk. Als de trouwjurk binnen is bewaren we hem voor je tot je tweede pasafspraak (Wat is het verschil tussen een bruidsjurk op maat en een confectie jurk?). Tijdens deze afspraak spelden we de jurk helemaal op maat af. Daarna gaat onze ervaren coupeuse ermee aan de slag.

Grootste Collectie TrouwjurkenBruidskleding Laten Maken - Kleding Op Maat

Met al meer dan 25 jaar ervaring realiseren we exclusieve bruidsjurken en gelegenheidskleding mét bijpassende accessoires. Iedere creatie ontwerpen en maken we met zorg en persoonlijke aandacht in eigen atelier. Altijd met het streven naar perfectie tot in de kleinste details. Dit maakt elke creatie uniek en past bij de vrouw die de jurk draagt.

Bruidsmode Castricum

Je bent vast benieuwd hoe dát in z’n werk gaat! Tijdens de eerste afspraak staat onze kennismaking, jouw wensen, een kleuranalyse en een stijladvies centraal. Samen kijken we naar wat mooi en passend is. Dit alles is het vertrekpunt voor maken van het ontwerp van jouw jurk (Maak je alleen witte bruidsjurken?). Ook adviseren we je over de materialen uit een ruime collectie van stoffen en accessoires.

Als dit volledig naar wens is, starten we met het maken van jouw droomjurk. Deze op maat gemaakte jurk laten we tijdens meerdere passessies in ons atelier aan je zien. Dit is een leuke en unieke ervaring, die je samen met familie en/of vrienden kan delen. Tijdens het proces kiezen we de accessoires, passend bij jou en de jurk.

Hoeveel Mensen Mogen Mee Naar Een Passessie?

Sieraden, sluiers en hoeden ontwerpen en maken we zelf. Lingerie leveren we van en schoenen van . “Wij zijn pas tevreden als het eindresultaat volledig naar wens is.” – Patricia Brouwer-Carpentier . Wat als ik niet weet wat voor bruidsjurk ik wil?.

Wil jij de jurk van jouw dromen laten ontwerpen? Of kom je er bij een bruidsmodezaak gewoonweg niet uit? Dan ben je bij A la Eve aan het juiste adres! Wij maken prachtige bruidsjaponnen speciaal op maat, ongeacht welke maat dat is. Jouw bruiloft is jouw moment en daarom verdien je een jurk waarin je zult stralen.

Trouwjurk, Bruidsjurk Op Maat Castricum

Als je begint met zoeken naar jouw perfecte trouwjurk, dan komt er veel op je af. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Waar moet je allemaal op letten als je gaat passen? Naar welke winkel moet je gaan? En hoeveel budget moet je voor jouw trouwjurk aanhouden? Wat kost een gemiddelde trouwjurk eigenlijk? En ons antwoord heb je ook niet zo veel aan, je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt! Maar één ding is zeker: voor ieder budget is een mooie bruidsjurk beschikbaar.

En alles er tussenin. Kwam het vroeger nauwelijks voor, maar er komen langzamerhand meer bruidsmodezaken die uitsluitend bruidsmode uit voorraad verkopen. Sommigen bieden wel een vermaakservice aan, al dan niet in eigen beheer, bij anderen betaal je de jurk en krijg je die meteen mee naar huis. Dan kun je zelf een coupeuse in de omgeving zoeken om jouw jurk op maat te maken, of je kent iemand die dat met liefde voor je doet (tenzij hij al perfect past natuurlijk).

Hoe Werkt Het Betalen?



Als je jouw japon hebt gevonden, wordt hij besteld bij de leverancier. Bij binnenkomst word je uitgenodigd voor je eerste passessie met coupeuse en wordt de jurk minutieus afgespeld op jouw maat. De coupeuse gaat ermee aan de slag en er volgt nog een passessie om te kijken of de veranderingen correct en naar wens zijn.

Kan Ik Vrijblijvend Een Afspraak Maken?Je Trouwjurk Laten Maken - Couture Bruidsjurk
Betaalbare TrouwjurkenTrouwjurk, Bruidsjurk Op Maat Laten Maken

Soms moeten last minute nog wat veranderingen worden aangebracht, omdat de aanstaande bruid een iets ander gewicht heeft gekregen (wees gerust, dat komt heel vaak voor!), maar ook dat komt goed. Deze uitgebreide service kost natuurlijk meer dan een budget trouwjurk. Ook met voortschrijdende zwangerschappen weet een goede bruidsmodezaak raad.

Je Eigen Trouwjurk Ontwerpen

De kwaliteit van de trouwjurk en het servicelevel van de winkel bepalen grotendeels de prijs van de jurk. Nu weet je in aanloop naar je huwelijk vaak nog niet precies wat jouw trouwjurk zal kosten. Toch is het handig om een X bedrag te reserveren in de begroting. Maar wat kost een trouwjurk gemiddeld gezien? Hier volgen een aantal vuistregels die je kan volgen in de budgetering (Hoe werkt het betalen?).

Deze jurken zijn meestal in serie en machinaal gemaakt met beperkt of geen handwerk. Voor een gemiddelde trouwjurk van een erkend merk betaal je tussen de . Deze jurken zijn van gedegen kwaliteit met handgemaakte details en afwerking (Wat kost het bij jou?). Met iets meer budget kun je kiezen voor een trouwjurk van een designermerk.

Trouwjurk, Bruidsjurk Laten Maken

Met alleen de prijs van een bruidsjurk ben je er nog niet, daarbij moet je nog wel een aantal zaken optellen. Zo hebben sommige jurken een hoepel nodig. Een torselet lijkt misschien niet nodig, maar kan de pasvorm van een trouwjurk helemaal áf maken en jouw positieve punten benadrukken. Bruidsmodewinkels hebben ook vrijwel altijd een mooie collectie bruidsschoenen en schitterende (haar)sieraden en sluiers om jouw look af te maken.

Je zou het bijna vergeten in jouw enthousiasme en emoties, maar er zit ook een zakelijke kant aan de aanschaf van jouw bruidsjapon - Couture. Er moet namelijk op enig moment betaald worden! Bruidsmodezaken die CBW-erkend zijn, mogen een aanbetaling vragen van maximaal 50%. Dit bedrag wordt door CBW-erkend gegarandeerd als de bruidsmodezaak failliet gaat of surseance van betaling krijgt en ja, dat komt écht voor! CBW-erkend weet hoe belangrijk het is dat jouw jurk toch gaat komen, dus zet alle zeilen bij om dat mogelijk te maken.

Trouwjurk Op Maat Gemaakt? Dat Doen We Zelf In Ons Atelier

Hoe dit werkt kun je lezen in de CBW-erkend-voorwaarden voor Bruidsmode en Maatwerk. Bij ofwel levering van de jurk (als er niet wordt vermaakt) ofwel de eerste passessie (bij vermaken) mag de CBW-erkende bruidsmodewinkel de tweede 50% vragen. Jouw betalingsbewijs is ook het eigendomsbewijs van jouw jurk (Wat als ik niet weet wat voor bruidsjurk ik wil?). De winkelier zorgt ervoor dat jouw naam op de jurk komt.

More from Cadeau

Navigation

Home

Latest Posts

Dommelin via de webshop bestellen

Published May 11, 21
6 min read

Dommelin - Bedtextiel - Dekbedden - Hoeslakens

Published May 11, 21
6 min read

Houten Horloges op maat

Published May 10, 21
5 min read